Avtorji in igralci: Anja Bezlova, Justin Durel, Alenka Marinič, Alla Abramova

Režija: Alenka Marinič

Nekje v daljavi mestnih ulic...

novitrg.jpg

... zaslišiš marširanje. Ko se obrneš proti zvoku, pred sabo zagledaš tri odločne popotnike. Bolj ko se približujejo bolj opaziš, da so njihova oblačila raztrgana, da jim prah mrši lase in odločnost na njihovih obrazih. Za njimi ja dolgo in nevarno popotovanje, popotovanje, ki jih vodi do obljubljenega cilja označenega na zemljevid. O cilju ne vedo veliko, vedo le, da se imenuje »TADAM«!

V ulični pustolovščini »Pot v Tadam« trije igralci s tremi predmeti na enem mestu uprizarjajo divjo popotniško avanturo – pustolovščino, ki jih vodi preko gora, čez pečine, skozi tornado in po neukrotljivih slapovih. Z veščinami manipulacije predmetov na ulici gradijo letala in ladje ter preko pantomime ustvarjajo travnata obzorja, reke in celo bruhajoči vulkan, ki mu morajo junaki ubežati, če želijo svoje popotovanje tudi preživeti. »Pot v Tadam« je razburljiva ulična pustolovščina, nepričakovana ljubezenska zgodba in metafora za nekaj, kar iščemo vsi ... boljši nov dan.

POT V TADAM SLIKE

POT V TADAM SLIKE

POT V TADAM VIDEO

POT V TADAM VIDEO

EKIPA

Predstava je rezultat dela treh gledaliških in uličnih ustvarjalcev, ki trenutno živijo in delujejo v Sloveniji. Trio se je spoznal v Firencah leta 2012 v času šolanja na mednarodni šoli fizičnega gledališča HELIKOS in svojo pot začel z mini ulično predstavo, »Stoj! Spektakel!«. Predstava polna igrive virtuoznosti je požela odlične odzive tako s strani občinstva kot tudi s strani producentov festivalov.
Rezultat njihovega dela v naslednjih letih pa je ulična avanturistura z imenom »Pot v Tadam« - razburljiva pustolovščina in unikatna ulična izkušnja, ki združuje stile fizičnega gledališča, komedije, klovnovske igre in pantomime. Leta 2014 se je ekipi pridružila šeodlična ukrajinska igralka in klovnesa,Alla Abramova, in s svojo iskrivo prezenco dokočno zaokrožila predstavo.

 

Kliknite tukaj, če želite svoj promocijski PDF predstave!